lördag 5 januari 2013

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Varma mackor äter vi ibland men då blir det oftast med korv eller skinka. Detta recept kan vara värt att prova. Lite mera matigt än en skiva korv eller skinka.

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Bild på Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g tillagad kyckling
  • 4 stora brödskivor, av ljust lantbröd
  • 2 dl hackade soltorkade tomater
  • 1 dl hackade örter
  • 4 dl lagrad riven ost

Gör så här

  • Ugn: 225º
  • 20 minuter
Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar