Pinglans blogg
En blogg om vardagen, familjen, träning, mat och annat som jag för tillfället är intresserad av.
lördag 5 januari 2013
Smörgås med kalkon, valnötskesella och babyspenat
Smörgås med kalkon, valnötskesella och babyspenat
Ingredienser
nyckelhålsmärkt bröd
valnötskesella
rökt kalkon eller
rökt skinka, i skivor
babyspenat
Valnötkesella:
1 dl kesella
1-2 tsk senap
salt
svartpeppar
5-6 valnötter
Gör så här
Valnötskesella
Blanda kesella och senap. Smaka av med salt och peppar. Fördela valnötter i mindre bitar och blanda i röran.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar