Recept på fläskfilé i panna med kantareller, tomat och timjan
Recept på fläskfilé i panna med kantareller, tomat och timjan
Ingredienser
400 g
|
fläskfilé |
2 dl
|
crème fraiche |
1 msk
|
smör |
1,5 msk
|
Kantarellfond |
50 g
|
kantareller |
10 st
|
cocktailtomater, delade i halvor |
1 msk
|
färsk timjan |
GÖR SÅ HÄR:
- Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor, salta och peppra.
- Stek fläskfilén i en panna tillsammans med kantarellerna tills svampen är gyllenbrun.
- Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond och häll över i pannan.
- Rör om och låt småkoka i några minuter.
- Blanda ner de halverade tomaterna och riv blad från färsk timjan och strö över grytan.
- Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar