torsdag 2 mars 2017

Recept på fläskfilé i panna med kantareller, tomat och timjan

Recept på fläskfilé i panna med kantareller, tomat och timjan 

Ingredienser

400 g fläskfilé
2 dl crème fraiche
1 msk smör
1,5 msk Kantarellfond
50 g kantareller
10 st cocktailtomater, delade i halvor
1 msk färsk timjan

 GÖR SÅ HÄR:
  1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor, salta och peppra.
  2. Stek fläskfilén i en panna tillsammans med kantarellerna tills svampen är gyllenbrun.
  3. Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond och häll över i pannan.
  4. Rör om och låt småkoka i några minuter.
  5. Blanda ner de halverade tomaterna och riv blad från färsk timjan och strö över grytan.
  6. Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar